Radilica Studenti
  • O nama
  • Naš tim
  • Naši klijenti
  • Podaci o tvrtki
Naš tim
Upoznajte se s našim mladim i dinamičnim timom. Svatko od nas je drugačiji, a spaja nas iznimna predanost u onome što radimo.
Damirka Pongračić
Damirka Pongračić

poslovna trenerica i savjetnica za kontaktne centre, poslovni put je započela kao agent u kontaktnom centru. Razvijala se kroz poslove direktne prodaje, uspostave i vođenja telesales timova te višegodišnjeg vođenja pozivnog centra Iskon Interneta. Edukacije i supervizije djelatnika, čiji je posao usko vezan uz obradu korisničkih upita i kvalitetu usluge, njezina su uža specijalnost. Svoja iskustva često primjenjuje u ulozi savjetnice za uspostavu novih i/ili proširenju postojećih kapaciteta kontaktnih centara. Znanja i vještine stekla je kroz program NLP-a (majstor neurolingvističkog programiranja) te mnoge edukacije iz područja voditeljskih vještina, upravljanja ljudima, kvalitete usluge i odnosa s korisnicima.

Damirka je klasična kavopija koju možete slobodno pozvati na šalicu razgovora o kontaktnim centrima (rezervirajte si barem 3-4 sata jer ona može pričatiiiiiiii).

Hrvoje Pranjić-Anušić
Hrvoje Pranjić-Anušić

psiholog je s višegodišnjim iskustvom u području razvoja i upravljanja ljudskim potencijalima. Razvijao se kroz brzorastuću telekom industriju (Iskon Internet) s uvijek jedinstvenim ciljem poboljšanja osobnih potencijala ljudi, kvalitete rada i usluga kompanije. Posebno je aktivan i zainteresiran za područje osobnog razvoja i poboljšanja kvalitete života. Student je četverogodišnjeg studija Gestalt terapije (Institut fur Integrative Gestalttherapie Würzburg). U svom radu prošao je i uspješno savladao mnoge edukacije iz područja upravljanja ljudskim potencijalima i vještina upravljanja te višegodišnje edukacije u području osobnog razvoja.

Hrvoja ćete najbolje upoznati tako da ga pozovete na čaj, naravno s medom, negdje u prirodu i dopustite mu da Vas oslobodi napetosti i stresa :-) (ne očekujte da će puno pričati).

Ivana Stojaković
Ivana Stojaković

je komunikologinja koja se proučavanjem međuljudske komunikacije bavi osim u radnom okruženju i u slobodno vrijeme. Niz godina je radila u direktnoj i telefonskoj prodaji proizvoda i usluga, što ju je zainteresiralo za sustavnije proučavanje poslovne komunikacije, odnosa s korisnicima i funkcioniranje kontaktnih centara. Karijeru poslovne trenerice započela je kao edukatorica i supervizorica u Iskon Internetu. Svakodnevno održava treninge kao što su komunikacijske i prodajne vještine, naplata potraživanja, rad sa zahtjevnim korisnicima i ostale teme vezane uz svakodnevnu komunikaciju s korisnicima, kao i teme vezane uz razvoj i superviziju poziva djelatnika. Praktično iskustvo povezuje s teorijskim znanjem o političkoj komunikaciji i medijima stečenim na Fakultetu političkih znanosti. Vjerojatno ćete je prepoznati u gradu kada prozuji kraj vas na skateboardu, a moguće da ćete je vidjeti i u nekom filmu ili reklami... Tko zna, jer ona je uistinu svestrana!

Sara Jajčanin - Skočilović
Sara Jajčanin - Skočilović

buduća managerica uredskog poslovanja, svoje iskustvo u radu sa studentima stekla je radeći kao edukatorica i supervizorica Pozivnom centru Iskon Interneta. Dobro poznavanje uredskog poslovanja i procesa, izuzetno je važno u kontekstu održavanja kvalitetno pripremljenih edukacija. Iz svog petogodišnjeg iskustva u radu sa studentima, razvila je interes prema daljnjem radu i usavršavanju na području organizacije i održavanja selekcija i edukacija agenata. U svom radu, posebnu pažnju posvećuje prepoznavanju izvrsnosti kod agenata, a u svrhu daljnjeg stručnog usavršavanja istih.

Ponosna je vlasnica dva Jack Russel terijera kojima posvećuje većinu svog slobodnog vremena.

Damir Šmintić
Damir Šmintić

poslovni trener koji je svoju karijeru započeo kao agent u kontaktnom centru Hrvatskog Telekoma.

Gotovo četrnaest godina se razvijao paralelno s rastom telekomunikacijske industrije te svakodnevno održavao treninge prilagođene potrebama poslovanja, s naglaskom na telefonsku prodaju, odnose s korisnicima, tehničku podršku i rješavanje reklamacija. Osim toga, ima iskustva u selekciji i superviziji agenata. U svom radu primjenjuje različite tradicionalne i moderne trening metode, a trenutno polazi NLP program. Osnovne i napredne prodajne vještine te znanja o psihologiji kupnje i aktivne prodaje je stekao kroz dodatne edukacije. Osobito voli osmišljavanje, pripremu i izradu trening materijala te korištenje praktičnih primjera i vježbi u radu.

Damir voli adrenalin i zabavu pa vikende provodi u ludim off-road vožnjama daleko od grada ili družeći se s prijateljima, a najbolje se opušta uz dobru glazbu ili film.

Marina Milić Kravar
Marina Milić Kravar

konzultantica za korisničko iskustvo s više od pet godina iskustva rada u vodećoj telekomunikacijskoj kompaniji.

Svoju ekspertizu gradi na analiziranju ponašanja, potreba i frustracija korisnika te predlaganju mjera kojima se može povećati korisničko zadovoljstvo i unaprijediti poslovanje kompanija. Uz individualan pristup i "design thinking" metodologiju, pomaže klijentima ostvariti željene ciljeve dizajnirajući najbolje korisničko iskustvo uz pojednostavljenje procesa i usluga.

U slobodno vrijeme šeta svog jednoroga i veselo trči po livadi pjevušeći neku pjesmu iz bogate glazbene fonoteke. Ako ju čujete, sigurno ćete ju i vi pjevati cijeli dan.

Tara Grbčić
Tara Grbčić

poslovna trenerica s višegodišnjim iskustvom rada u call centru i telesalesu.

Razvijala se kao agentica na telefonu, edukatorica, supervizorica te konačno i voditeljica teleprodaje u Iskon Internetu. Radom u telekom industriji najviše se zainteresirala za osobni razvoj djelatnika kroz svakodnevne evaluacije, individualni rad, edukacije prodajnih i komunikacijskih vještina te rad s teškim korisnicima. U radu joj pomaže i teorijsko znanje stečeno na Fakultetu političnih znanosti na kojem je završila studij novinarstva te i dalje održava svoju strast prema pisanju radom za jedan lifestyle portal.

Obožava dobar film, seriju, kvalitetno druženje s puno prijatelja i naravno- shopping!

Katarina Pranjić
Katarina Pranjić

Viša konzultantica za korisničko iskustvo s više od sedam godina iskustva u radu u vodećoj telekomunikacijskoj kompaniji.

Svoju ekspertizu gradi na prepoznavanju i analizi specifičnih ponašanja, stavova, motivacije, potreba i frustracija korisnika te predlaže mjere za poboljšanje kojima se može povećati zadovoljstvo korisnika i unaprijediti poslovanje kompanija.

Vodeći timove u strateškim i međunarodnim projektima, uz pomoć design thinking metodologije, motivira i potiče tim kako bi pomicali poslovne granice i razmišljali izvan svojih okvira te stvorili rješenja koja mijenjaju iskustvo i svakodnevicu milijuna korisnika. Dokaz o uspješno obavljenom poslu je promjena načina razmišljanja članova tima i kreirano najbolje korisničko iskustvo.

Katarina voli putovati i otkrivati nove lokalitete, kuhati za obitelj i prijatelje i zagovara zdrav način života (ali samo radim danima). Dugo vremena drži tituli najbolje cheesecake majstorice i u stalnoj je potrazi za nekim tko će napraviti bolji.

Petra Ravlić
Petra Ravlić

voditeljica tima za korisničko iskustvo s više od 10 godina iskustva u upravljanju proizvodima i projektima u vodećim kompanijama na području telekomunikacija, IT-a i proizvodnje elektroničkih uređaja.

Involvirana u sve faze razvoja proizvoda i usluga, stekla je bogato iskustvo u prepoznavanju potreba korisnika, kreiranja produkta koji odgovara i prilagođen je korisničkim zahtjevima.

Design thinking metodologiju nekoliko godina proučava, prakticira i podučava, oduševljena mogućnostima primjene i utjecajem na povećanje inovativnosti, poboljšanje korisničkog iskustva i optimizaciju poslovnih procesa.

Iznimno joj je važno da konstantno uči i usavršava se, tako da ćete je često zateći usred neke edukacije, radionice, knjige ili tečaja.

U slobodno vrijeme kroz rad u neprofitnoj organizaciji za mlade nastoji promijeniti na bolje zajednicu u kojoj živi. I da, želi mir u svijetu.

Tea Zavacki
Tea Zavacki

inženjerka, poslovna trenerica i konzultantica za korisničko iskustvo.

Nakon završenog studija na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, radila je kao voditeljica projekata razvoja aplikacija za bankarski i ICT sektor. Istovremeno, certificirala se kao poslovni trener, s posebnim naglaskom na teme human-centered designa, korisnika/zaposlenika nove generacije i adult learninga. Tea posebno uživa u projektima koji obuhvaćaju istraživanje i analizu, strukturiranje informacija i prenošenje stečenog znanja na pristupačan, zanimljiv i dugoročno primjenjiv način.

U slobodno vrijeme provodi soft-skills treninge za neprofitne organizacije, piše i kreira (poslovni) sadržaj za blog (teatime.com.hr) i druge portale te, zajedno sa svojom šnaucericom, profesionalno lovi sunce.

Suradnice i suradnici

doprinose našem timu svojim stručnim znanjima iz područja razvoja odnosa s korisnicima, upravljanja ljudima i organizacijama.

Povezani sadržaji
Copyright © Radilica d.o.o. 2012-2018.
design Studio Fotak | developed by STO2