Radilica Studenti
Pravne napomene

Opći uvjeti korištenja web stranica Radilica.hr
Korištenje web-stranica omogućuje Vam: slanje otvorene zamolbe za posao elektroničkim putem, te je podložno ovim pravilima.
Prilikom korištenja web-stranica s ciljem slanja otvorene zamolbe, potrebno je prijaviti se ispunivši online obrazac, koji možete pronaći na ovim stranicama.
Pod otvorenom zamolbom za posao smatra se uredno popunjena prijava, zamolba s priloženim životopisom, koju možete poslati Radilici putem online obrasca. Radilica će Vaše podatke, zamolbu i Vaš životopis pohraniti u bazu otvorenih zamolbi za posao, te će se Vaša zamolba uzeti u obzir u slučaju da se u Radilici pojavi potreba za studentom Vašeg profila.

Napomene o privatnosti
Ove Napomene o privatnosti opisuju kako Radilica postupa s Vašim osobnim podacima koje Radilica zaprimi tijekom Vašeg korištenja ovih web-stranica. Kao posjetitelj ovih web-stranica prihvaćate postupke i mjere zaštite privatnosti navedene u ovim Napomenama o privatnosti.
Pod osobnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci, odnosno ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa, broj telefona, kao i podaci o datumu, godini i mjestu Vašeg rođenja, podaci o Vašem obrazovanju i dosadašnjem radu, kao i ostali podaci koji su potrebni za Vašu prijavu, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni. Radilica se obvezuje da će Vaše osobne podatke koristiti isključivo u identifikacijske svrhe i svrhe razmatranja Vaše prijave za zapošljavanje. Radilica će Vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećima na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne suglasnosti. Unošenjem Vaših osobnih podataka na ove web-stranice dajete svoju suglasnost da Radilica može koristiti podatke o Vašoj e-mail u svrhu slanja obavijesti o otvorenim natječajima za zapošljavanje.
U slučaju da od Radilice zatražite brisanje otvorene zamolbe za posao koju ste uputili Radilici, Radilica se obvezuje da će iz baza podataka trajno ukloniti sve Vaše osobne podatke koji su uneseni kao i sve dokumente koje ste elektroničkim putem uputili Radilici u svrhu slanja otvorene zamolbe za posao.

Opći uvjeti korištenja web stranica cc-akademija.com
Korištenje web-stranica omogućuje Vam prijavu na natječaj za dodjelu Godišnje nagrade Contact Center Akademije (u daljnjem tekstu Natječaj), te je podložno ovim pravilima.
Prilikom korištenja web-stranica s ciljem prijave na Natječaj, potrebno je prijaviti se ispunivši online obrazac, koji možete pronaći na stranicama cc-akademija.com.
Pod prijavom na Natječaj smatra se uredno popunjena prijava sukladno Uvjetima natječaja koju možete poslati Radilici putem online obrasca. Radilica će Vaše podatke pohraniti u bazu prijava na Natječaj.
Svi dobiveni podaci predstavljaju povjerljive podatke i poslovnu tajnu te se mogu prikupljati, obrađivati, koristiti isključivo za potrebe Natječaja te Radilice d.o.o., odnosno u svim postupcima vezanim za Natječaj i CCA.
Radilica d.o.o. jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka te će, sukladno propisima, prikupljene osobne podatke koristiti, obrađivati i dostavljati trećim osobama uz odgovarajuću zaštitu od slučajne ili namjerne zlouporabe, uništenja, gubitka, neovlaštenih dostupa i promjena.
U slučaju da od Radilice zatražite brisanje Vaše prijave na Natječaj, Radilica se obvezuje da će iz baze podataka trajno ukloniti sve Vaše podatke koji su uneseni kao i sve dokumente koje ste elektroničkim putem uputili Radilici u svrhu slanja prijave na Natječaj.

Elektronska komunikacija
Korištenjem ovih web-stranica komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da sve obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su Vam dostavljeni ili koje ste Vi dostavili Radilici elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku. Smatrat će se da su obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji dostavljeni kada su primljeni.

Izmjene Pravila
Radilica zadržava pravo mijenjati ova Pravila na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti ili najave namjere promjene. Radilica ne odgovara ni za kakve moguće štetne posljedice bilo koje vrste proizašle iz takvih promjena. O svakoj izmjena ovih Pravila biti ćete obaviješteni elektronskim putem.

Pitanja i sugestije
Ako imate kakvih pitanja ili prijedloga o ovim Pravilima slobodno nas kontaktirajte e-mailom na info@radilica.hr.

Opći uvjeti poslovanja i korištenja

Opći uvjeti poslovanja i korištenja sastavni su dio Ugovora o kupoprodaji između tvrtke Radilica d.o.o. i kupca.

Korištenje
Korištenjem web shopa, internetskog prodajnog mjesta tvrtke Radilica d.o.o. na internetskoj stranici https://cx.hr/ (u daljnjem tekstu web shop) kupci se obvezuju poštivati sljedeće uvjete i pravila.

Korištenjem ovim stranicama kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i korištenja. U slučaju da se kupci s ovdje navedenim uvjetima ne slažu ili ako imaju manje od 18 godina, molimo ih da se suzdrže od korištenja ovom internetskom stranicom.
Radilica d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, vrijeme dostupnosti, sadržaj i ponudu objavljenu na navedenim internetskim stranicama.

Uvjeti kupnje
Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacije proizvoda i usluga koji su ponuđeni u web shopu.
Prodavatelj je Radilica d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektroničku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje internetskim bankarstvom, putem kreditne ili debitne kartice ili virmanskom uplatom.
Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.

Registracija
Da bi se registrirao na web shop na stranici https://cx.hr/, kupac mora imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. U slučaju da dođe do bilo kakve promjene podataka koje su unesene prilikom registracije, kupac je dužan odmah ažurirati svoj korisnički račun kako bi prodavatelj bio obaviješten o nastalim promjenama.

Naručivanje proizvoda ili usluge
Kupac naručuje proizvod ili uslugu putem e-obrasca narudžbe.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronički naruči barem jedan proizvod ili uslugu, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.
Sve su cijene izražene u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.
Proizvod ili usluga se naručuju u elektroničkom obliku, klikom na određeni proizvod ili uslugu te njegovim spremanjem u košaricu. Proizvod ili usluga smatraju se naručenima u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

Plaćanje proizvoda ili usluge
Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online, internetskim bankarstvom jednom od kreditnih i debitnih kartica (American Express, Visa, MasterCard, Diners ili Maestro) ili virmanskom uplatom, jednokratno i uz obročno plaćanje.

AMEX Visa MasterCard Maestro
Diners Discover

Obročno plaćanje moguće je pod sljedećim uvjetima:
Minimalni iznos za obročno plaćanje je 300 kn, a za kartice Zagrebačke Banke d.d. minimalni iznos za obročno plaćanje je 500 kn. Maksimalni iznos ovisan je o autorizaciji.

Mogućnost obročnog plaćanja:

  • za iznose od 300-600 kn do 3 obroka
  • za iznose od 601-1000 kn do 6 obroka
  • za iznose iznad 1001 kn do 12 obroka

Kartice kojima je moguće izvršiti obročno plaćanje:

  • Kreditnom karticom American Express do 6 obroka
  • Kreditnim karticama Maestro, Master Card i Visa PBZ-a do 6 obroka
  • Kreditnim karticama Master Card i Visa Zagrebačke banke do 12 obroka
  • Kreditnim karticama Diners, Maestro, Master Card i Visa Erste banke do 12 obroka

Izjava o konverziji
Sva plaćanja bit će izvršena u hrvatskim kunama. Prilikom naplate kreditnom karticom, iznos se pretvara u kupčevu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara.

Elektronska komunikacija
Posjećivanjem i korištenjem CX.hr portala kupac prihvaća komunikaciju elektronskim putem. Time prihvaća da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su mu dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.
Ukoliko korisnik ili kupac nema e-mail adresu ili unese netočnu ili zbog tehničkih razloga ne može primati e-mail Radilica d.o.o. nije dužna na drugi način pokušati obavijestiti korisnika o samoj narudžbi kao niti o eventualnim drugim detaljima vezanim uz narudžbu, dostavu, plaćanje, povrat sredstava, reklamaciju i slično.

Unos i prijenos osobnih podataka
HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

PayWay

sigurnost

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovu korištenju
Radilica d.o.o. se obvezuje sve online aktivnosti usklađivati s nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakonu o zaštiti osobnih podataka, Narodne novine, br. 103/03, 118/06, 41/08 i 130/11 i 106/12 - pročišćeni tekst) te čuvati povjerljivost svih osobnih podataka kojima ima pravo i ovlast pristupa, a koji se nalaze u bazi sustava (cx.hr) te da će se njima koristiti isključivo u svrhu edukacije.

Također se obvezuje da osobne podatke kojima ima pravo i ovlast pristupa neće dostavljati/davati na korištenje niti na bilo koji drugi način učiniti dostupnima trećim (neovlaštenim) osobama, te se obvezuje da će povjerljivost tih podataka čuvati i nakon prestanka rada portala CX.hr.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, korisnici imaju pristup osobnim podatcima kao i mogućnost njihova eventualnog ispravka unutar svog korisničkog profila.

Radilica d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca prikupljanjem samo nužnih, osnovnih podataka o kupcima koji su nužni za ispunjenje prodavateljevih obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podatci o kupcima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podatci nužni za obavljanje posla. Svi su djelatnici tvrtke Radilica d.o.o. i poslovni partneri odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Isporuka proizvoda ili usluge
Netom nakon registracije na stranicu https://cx.hr/, na predmetnu kupčevu adresu elektroničke pošte pristiže poruka s korisničkim imenom i linkom za kreiranje lozinke za pristup stranici https://cx.hr/. Pristup kupljenim online-sadržajima bit će omogućen čim bankovna transakcija bude uredno provedena.

Reklamacija proizvoda ili usluge
Prigovor zbog eventualnog nedostatka proizvoda ili usluge kupci mogu podnijeti pisanim putem, tj. elektroničkom poštom na adresu info@radilica.hr.

Izmjene
Radilica d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje web shopa na stranici https://cx.hr/. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.

Vanjske usluge
Usluge koje pruža web shop na https://cx.hr/ ne uključuju troškove koje kupci snose koristeći se računalnom opremom i uslugama za pristup prodavateljevim stranicama. Radilica d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona, prijenosa podataka ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.
Kupac je odgovoran za nabavu i održavanje svoje računalne opreme, hardvera, softvera i druge opreme potrebne za pristup i korištenje ovim internetskim stranicama te za sve s tim povezane troškove. Radilica d.o.o. nije odgovoran za bilo kakva oštećenja kupčeve opreme koja mogu nastati kao posljedica korištenja ovim internetskim stranicama.

Intelektualno vlasništvo
Sadržaj web shopa na stranici https://cx.hr/ je zaštićen i Radilica d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Za svako komercijalno korištenje sadržajem na stranici https://cx.hr/ morate prethodno kontaktirati s tvrtkom Radilica d.o.o.
Kupac se obvezuje da neće neovlašteno umnožavati, izvoditi, koristiti audio i/ili video difuziju, prodavati, preprodavati ili u komercijalne ili druge svrhe upotrebljavati proizvode prodavatelja niti bilo koji dio tih proizvoda.

Dostupnost web shopa
Iako Radilica d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Radilica d.o.o. ne može garantirati da će usluge na https://cx.hr/ odgovarati potrebama kupaca. Nadalje, Radilica d.o.o ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Dođe li do pogreške, molimo kupce da je prijave na adresu info@radilica.hr kako bi mogla biti otklonjena na najbrži mogući način. Pristup web shopu ponekad može biti onemogućen zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

Rješavanje sporova
U slučaju spora između prodavatelja i kupca, eventualne sporove prodavatelj i kupac nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom, spor će riješiti nadležan sud u Zagrebu.

Kontakt
Radilica d.o.o
Ferenščica 2 68, 10000 Zagreb
e-mail: info@radilica.hr
Telefon: +385 (0)1 4846885
OIB: 72268129746
MB: 080642874
Upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 080642874
Žiro račun (Erste banka): 2402006-1100516760

Kupnjom proizvoda kupac prihvaća Opće uvjete poslovanja i korištenja.

Copyright © Radilica d.o.o. 2012-2018.
design Studio Fotak | developed by STO2