Radilica Studenti
MeetUP 2018
12. MeetUP Contact Center Akademije održati će se 13. lipnja 2018. u Photo Studiu Katran (09:00-14:00). Tema MeetUP-a je "Chatbotovi u službi korisničkog iskustva". Želja nam je kroz predavanja i interaktivne radionice kritički se osrvnuti na mogućnosti i ograničenja chatbot tehnologije.
Prijavi se

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite na 12. MeetUP-u koji će se održati 13.06.2018. u 09:00 sati u Photo Studiu Katran, na adresi Radnička 27.

Tema 12. MeetUp-a je "Chatbotovi u službi korisničkog iskustva". Želja nam je predstaviti mogućnosti i ograničenja tehnologije, te izazove koje nam donosi kreiranje chatbotova i u budućnosti virtualnih pomoćnika za nas i naše korisnike.

Nakon radnog dijela MeetUP-a, razmjenu iskustava nastavljamo od 12:30 sati u opuštenoj atmosferi uz ručak, a pozivamo Vas i da saznate više o tehnološkim dostignućima u kutku znanja koji su osigurali naši sponozori.

Veseli nas da i na ovom MeetUP-u budete naši gosti. Pozivamo Vas da slobodno proslijedite pozivnicu Vašim kolegama i kolegicama voditeljima marketinga/digitalnih kanala za koje vjerujemo da će ovaj MeetUP također biti jako zanimljiv. Sudjelovanje za Vas i Vaše kolege je besplatan.

Prijavnicu za sudjelovanje možete pronaći na gornjem linku: MeetUP Prijavnica. Broj mjesta je ograničen, stoga molimo potvrdite Vaš dolazak zaključno s 08.06.2018.

Veselimo se Vašem odazivu i zajedničkom druženju i razvoju!

Copyright © Radilica d.o.o. 2012-2018.
design Studio Fotak | developed by STO2