Radilica Studenti
MeetUP 2018
  • 12.MeetUP CCA – ''Chatbotovi u službi korisničkog iskustva''
13. MeetUP - "Gamifikacija - Dječja igra ili vrijedan poslovni alat"
Suočeni s pitanjem „Kako povećati angažman korisnika i zaposlenika?“, odlučili smo kao temu 13. MeetUp-a odabrati riječ koja je osvojila poslovni svijet i istovremeno izazvala brojne polemike – gamifikacija.
Prijavi se

MeetUp Radilice je nastao 2014. godine s ciljem poslovnog druženja, razvoja i međusobnog dijeljenja iskustava među profesionalcima koji svakodnevno rade na unaprijeđenju brige o korisnicima i zaposlenicima u Hrvatskoj i regiji.

13. MeetUp održat će se u utorak 25. rujna 2018. u 9:00 sati u Photo Studiu Katran, na adresi Radnička 27, a tema 13. MeetUp-a je "Gamifikacija - Dječja igra ili vrijedan poslovni alat".

Kroz temu gamifikacije, želja nam je istražiti primjenu elemenata dizajna igara u poslovnim procesima s ciljem povećanja motivacije zaposlenika, unaprjeđenja korisničkog iskustva te povećanja lojalnosti brendu.

Na MeetUp-u će biti proglašeni i dobitnici Godišnje nagrade Contact Center Akademije za 2017. godinu. Ove godine bit će dodijeljeno pet nagrada među kojima su i Nagrada za najbolji kontaktni centar (do 30 radnih mjesta i s 31 i više radnih mjesta), Nagrada za najboljeg djelatnika te Nagrada za najboljeg voditelja tima. Po prvi put do sada bit će dodjeljena i Nagrada za najbolje korisničko iskustvo.

Od 12:30 sati, nakon dinamičnog panela na temu gamifikacije i dodjele godišnjih nagrada, razmjena iskustava nastavit će se u opuštenoj atmosferi uz ručak. Sudionici će imati priliku saznati više o tehnološkim mogućnostima i primjeni gamifikacije u poslovanju u opuštenom razgovoru s panelistima i sponzorima.

Prijavnicu za sudjelovanje možete pronaći klikom na "Prijavi se". Broj mjesta je ograničen, stoga Vas molimo da Vaš dolazak potvrdite zaključno s 19. rujnom 2018.

Posebno se zahvaljujemo našim sponzorima, tvrtki Transcom te našem generalnom sponzoru i partneru SedamIT-u koji nam već petu godinu zaredom pomaže u realizaciji MeetUP-a.

Copyright © Radilica d.o.o. 2012-2018.
design Studio Fotak | developed by STO2